Mums - desserter hos Blomsterberg's cafe

Babylegetøj der virker

Vil lige slå et slag for Lamaze legetøj, som vi er SÅ glade for herhjemme. Lille T har brugt det fra nyfødt, hvor vi havde en lille smilende blomst med knitre-blade siddende på liften, barnevognen og autostolen. Desuden har vi haft – og har stadig- meget glæde af en lilla aktivitetselefant. Den bliver brugt ved pusletid, i autostolen og i barnevognen, hvor den dingler fint fra kalechen og skygger for solen. I dåbsgave i august 2014 fik vi så det seneste hit: en elefant på hjul fra Lamaze, som du kan se på billedet nedenfor.

Så leder du efter godt babylegetøj, kan jeg (og lille T) på det varmeste anbefale legetøj fra Lamaze.

.Lille T 18 sep 14

Følg mig også på FACEBOOK eller INSTAGRAM

3

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Mums - desserter hos Blomsterberg's cafe