Fundet ! Den perfekte rejse klapvogn

Fashion item no. 1

En nødvendighed i enhver kvindes garderobe og især min, da jeg ikke er den højeste pige i klassen: de sexede stiletter. Mit fashion item no. 1.  Jeg er en sucker for sko og elsker især de røde såler fra Christian Louboutin. De er indbegrebet af luksus og overskud, da de tårnhøje hæle kræver sin kvinde at mestre. De sorte er en klassiker og det var da også de første, jeg fik – som brudesko til mit bryllup. Havde dem på HELE dagen og aftenen med – hoppede først i klip-klappere lidt efter midnat. Utroligt nok er de faktisk tangerende til behagelige, når først de sidder på.

Hvad er dit fashion item no. 1 ?

IMG_2215

IMG_2212

Følg mig også på FACEBOOK eller INSTAGRAM

1

  • […] min. Lortebleer, savl, bussemænd og vågne nætter. Bare på den tjekkede måde! Hun blogger om Christian Louboutin stilletter (som jo er noget lidt andet fodtøj end de træsko jeg er vant til at gå rundt i. Læs […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fundet ! Den perfekte rejse klapvogn