Luksus på Studio at the Standard

Klar til skiferien !?

IMG_2273.JPG

Hold da op, hvor er der meget, man skal have styr på og have med, når man skal rejse med sin lille baby. Alle lille Ts ting skal der også gøres plads til i kufferten (begrænsningens kunst siger jeg bare). Man vil nødig stå og mangle noget på ferien – de små butikker i skibyerne fører jo ikke liiiige det største udvalg.

Jeg har samlet de fleste af lille Ts rejseting på billedet, så I kan se, hvad jeg snakker om.

Genrelle rejseting

Termometer, Panodil Junior og saltvandsdråber til næsen. Creme til tør eller irriteret hud er også godt at medbringe – er rigtig glad for A-Derma Exomega D.E.F.I creme, da den lindrer hudirritation med det samme. Derudover er et transportabelt barnesæde også en god ide, da barnet altid har et sted at sidde uanset, om der er en børnestol eller ej. Er vild med sædet fra in the pocket baby, som fylder ingenting og derfor er perfekt til rejsetasken.

LEGETØJ og andet underholdning til selve rejsen og ferien.

Sut eller sutteflaske til flyveturen for at mindske propper i babys ører under start og landing.

En klapvogn til at transportere baby er helt uundværlig. Den skal være praktisk, let og ikke mindst fashionable, så man ikke går ned på udstyr, bare fordi man rejser 😉 Jeg har fundet den helt perfekte rejseklapvogn, som kan tages med ud til gaten på en flyrejse – læs indlægget HER

Specifikke ting til skiferien

Flyverdragt, vanter, overtrækssko / vintersko, elefanthue og solbriller. Vores flyverdragt fra Ferrari og lille Ts fine pelsvintersko fra Armani Baby er perfekte til en skiferie – lidt fashionable har man vel lov til at være som baby 😉 Lego har lavet en praktisk OG pæn elefanthue, som lukkes under hagen, så baby ikke skal have den over hovedet – noget lille T værdsætter ! Reima laver nogle dejligt varme vanter og overtrækssko, og solbrillerne fra BabyBanz adventure er et musthave til at beskytte babys sarte øjne både sommer og vinter.

En dejlig varm kørepose til klapvognen er fantastisk til at sikre baby mod kulde og blæst på gå-turen. Vores luksus kørepose har dejligt blødt og varmt lammeskind – den perfekte kørepose, som du kan læse mere om HER.

 

Håber du kunne bruge nogle af mine tips, så du kan blive klar til din skiferie. Vi manglede i hvert fald ikke noget på vores og nød at være godt forberedt.

GOD FERIE !

 

Følg mig også på FACEBOOK eller INSTAGRAM

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus på Studio at the Standard