Lækker olie til gravidmaven

Lækker olie til gravidmaven

IMG_2197.JPG

Som mange andre gravide har jeg frygtet den dag, hvor jeg måske vågnede op med strækmærker på min gravide mave. Derfor ledte jeg efter den perfekte olie til at smøre det sarte maveskind med (ved godt min jordmoder sagde, at det er arveligt betinget og olie ikke gør meget andet end at fugte huden og afhjælpe mavekløe, som opstår senere i graviditeten, men jeg tænkte, at det jo kun kan gøre godt og tro flytter bjerge, ik’? 😉

Vidundermidlet for mig blev (og er) en 100 % ren økologisk arganolie spækket med et højt indhold af essentielle fedtsyrer og E-vitamin. Disse fungerer som stærke antioxidanter, der hjælper huden med at regenerere – man kan sige, at olien på en måde forebygger hudens ældning og afhjælper evt. skader i huden. Til dem, der gerne vil vide, hvor olien stammer fra, så udvindes den fra det marrokanske Argan træs nødder.

Der findes forskellig producenter af arganolie, men den jeg har valgt at bruge (fra 3. graviditetsmåned og frem) er fra Sard Kopenhagen, som fås på apoteket. Min hud elsker den og det gør mit hår faktisk også. Ikke et eneste strækmærke har jeg fået. Jeg bruger stadig olien her lang tid efter graviditeten, da den er fantastisk til at gennemfugte huden – en slags luksus body lotion.

Et lille tip: fugt huden/hænderne med lidt vand, før du smører olien på, så trænger den bedre ind i huden.

 

Følg mig også på FACEBOOK eller INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækker olie til gravidmaven