Kan man blive andet end glad?

Luksus kørepose i lammeskind

IMG_2242.JPG

Når vi tager på skiferie, skal lille T ikke fryse på turen i vores nye klapvogn (se indlæg HER). Jeg har ledt efter den helt rigtige kørepose, som kan bruges både på ferien og i Danmark. Har da overvejet en voksipose, som mange andre, fordi den bla. er i uld. Uld er et fantastisk naturmateriale med flere gode egenskaber, bla. er det temperatur-og fugtregulerende, åndbart, allergivenligt (støvmider kan ikke leve i et så tørt miljø) og hygiejnisk (uld er selvrensende). Jeg kunne dog simpelthen ikke stå for køreposen fra NORDLYS, fordi den med sit lammeskind netop har den luksus-feel, jeg søgte. Det bløde og lækre lammeskind er en måde at få uld i din kørepose på, det passer perfekt til Nordens klima og den langhårede version ser så hyggelig ud. En rigtig luksus kørepose 😉 Den er så blød, hyggelig og praktisk på den fede måde, fordi:

1. hele indersiden er dækket af blødt og langhåret lammeskind, som varmer på kolde dage indtil ca. minus 10 grader, og fungerer samtidig svalende på en vekslende forårs-/efterårsdag (køreposen er nem at holde ren, da man man bare kan bruge en fugtig klud og sæbevand på selve pletten, vaske den i hånden med uld vask, eller få den renset);      2. den kan åbnes helt op og bruges som blød legeplads eller pusleplads, eller bare åbnes i fodenden, så fødderne kan være udenfor (til beskidte støvler eller når barnet vokser ud af den –> køreposen kan bruges længere tid (køreposen måler 100×45 cm));          

IMG_2239.JPG

3. den kan rynkes sammen ved hovedet (mumie-form), som beskyttelse mod blæst og kulde;

IMG_2243.JPG

4. den har slidstærk vind- og vandafvisende nylon på ydersiden, en bagside beklædt med anti-glid belægning samt en rem til fastspændelse til klapvognen;       5. den har udtag til en fempunktssele = kompatibel med de fleste barne-og klapvogne

IMG_2245.JPG

Glæder mig til, at lille T tager den i brug og fortælle jer, om den lever op til forventningerne !

 

I min søgning fandt jeg også tre andre skønne uld køreposer med lammeskind, som måske er noget for dig:

BOZZ Kørepose

Samme egenskaber som Nordlys køreposen. Fås i sort, hvid, grå eller rød yderst og hvid eller grå inderst (det mørke skind giver en fed effekt, da det er lidt anderledes).

 Kaiser Dublas

Samme egenskaber som Nordlys køreposen, pånær at det er en korthåret version, hvor hele overdelen kan fjernes, så underdelen kan anvendes som siddeunderlag. Fås med mange forskellige farver yderst og hvid eller natur inderst.

Kaiser Sheepy

Samme egenskaber som Nordlys køreposen, pånær at det er en korthåret version, hvor skindet ikke dækker hele indersiden. Det kan nemlig tages ud, så det og posen kan bruges seperat (posen har fleecefoer). Fås med mange forskellige farver yderst og natur eller grå inderst (det mørke skind giver en fed effekt, da det er lidt anderledes).

 

Håber du finder din egen luksus kørepose. Jeg er allerede super glad for min og er da lidt misundelig over, at den ikke laves i voksenstørrelse 😉

 

Følg mig også på FACEBOOK eller INSTAGRAM

 

 

 

 

 

1

  • Safiya

    Åh den ser så lækker ud! Jeg skal føde om en månede og jeg leder efter en perfekt kørepose/voksipose. Nu kan jeg se din dreng er noget større end nyfødt :p Ville du anbefale den her kørepose til en nyfødt også? Jeg er bange for at den lille får uld i hovedet hvis han skal ligge helt sammenpakket i barnevognen. Eller burde jeg vente med sådan en lækker en her til jeg har en noget større dreng, så han selv kan sidde op – ligesom din.
    Hvis du også mener den her kørepose kan købes og bruges til en helt ny en, kan man så fastspænde en bæreplade til den? Undskyld de mange spørgsmål. Men jeg tør ikke købe den, før jeg ved at den bare vil blive perfekt! 😀 mvh Safiya

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan man blive andet end glad?