Luksus kørepose i lammeskind

Luksus på Studio at the Standard

 

Studio 11 juli 14

Fantastisk kulinarisk oplevelse – intet mindre. Det er, hvad jeg oplevede, da jeg spiste på Studio at the Standard for nogle måneder siden. Ret efter ret kom ind – den ene mere kreativ, dog simpel, ærlig og skøn end den anden. Et eksempel var en ret, hvor vandet i blomsterkanden (som illusion) blev inddraget. Desserten var isvafler med hybenguf, jordbærsylt, friske jorbær, vanilieis, chokolade ganache og smukke blomster som drys.

 

Følg mig også på FACEBOOK eller INSTAGRAM

1

  • Camilla

    Ja, stor forkælelse! Meget hjertelig anbefaling herfra også!!!!!! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus kørepose i lammeskind