Lækker olie til gravidmaven

Mums – desserter hos Blomsterberg’s cafe

Eeeeeelsker desserter og måtte derfor forbi Blomsterberg’s cafe i Lyngby for ikke så længe siden for at prøve deres lækre udvalg. En af mine absolutte favoritter er chokolade fondant, og det kan man også få der. Jeg fik den serveret med en skøn hindbæris. Min partner-in-cake-crime smagte dessertsymfonien, som bestod af fem små desserter udvalgt af kokken. Mums, siger jeg bare – det hele smagte bare dejligt og levede op til min forventninger.

Udover de skønne desserter fra menukortet kan man også vælge lækre kager og flødeboller fra glasmontren. Så når den søde tand kalder er Blomsterberg’s et fantastisk sted at synde. Sød betjening (nogle gange er Mette Blomterberg også selv i cafeen), gode kager og hyggelig stemning – og er du til andet end kager, har de også en skøn brunch.

C fondant på Blomsterbergs

Dessert symfoni blomsterbergs

Følg mig også på FACEBOOK eller INSTAGRAM

2

 • Camilla

  Enig!!!! 🙂 Godt indlæg! 🙂
  Kh.
  Partner-in-cake-crime!!! You’re sweet!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mommylicious

   Taaaaak ! Det er jo nok ikke sidste gang, at vi prøvesmager desserter – glæder mig allerede 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækker olie til gravidmaven