Fantastiske gulerodscupcakes med cream cheese frosting

Fashion item no. 2

Jewellry ! Smykker er for mig en måde at udtrykke min femininitet – min indre prinsesse – og jeg elsker at pynte mig. Går aldrig udenfor en dør uden! Smykker kan virkelig ændre et outfit fuldstændigt og jeg er vild med især feminine, lette og elegante smykker. Mine nye armbånd fra Anni Lu passer perfekt i samlingen, og kan både bæres alene eller sammen med forskellige typer af armebånd – I love 🙂 !! Et andet armbånd jeg også er rigtig glad for er fra Pico – de to rosafarvede perler rammer lige midt i mit pastelfarvede romantiker hjerte. OOOOOOOG selvfølgelig ikke at forglemme: mit super fine sølvarmbånd fra Tiffany & Co. med et hjerte i the Tiffany colour – gotta love it … 😉

IMG_2610

IMG_2591

IMG_2587

 

Følg mig også på FACEBOOK eller INSTAGRAM

3

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fantastiske gulerodscupcakes med cream cheese frosting