Børn og hunde = masser af kærlighed

Fødselsdag med pels og Michelin

I dag er det Rebeccas fødselsdag hurra hurra hurraaaa !! Hun sikkert sig en gave får, som hun har ønsket sig i år, med dejlig chokolade og kager til. Og hør nu her, hvordan vi alle spille vil, og hør nu her, hvordan vi spille vil !

Sådan blev jeg vækket på min fødselsdag forleden af min skønne mand – jeg bliver aldrig for gammel til en fødselsdagssang ! Derefter fik jeg min gave, som var et af mine største ønsker, jeg bestemt ikke troede, jeg ville få:

Jeg fik en minkpels 🙂 !!!!!!!!!!!!!!!!!

 

IMG_2919

 

IMG_2910

“WOW!” og “Nej, det har du bare ikke gjort!” og “Du er verdens BEDSTE mand!” var det eneste, jeg kunne få fremstammet. Det er så vildt, at jeg har fået min egen pels ! Jeg er helt vildt glad og lykkelig over, at min dejlige mand havde lyst til at forkæle mig sådan på min fødselsdag. Well, jeg fyldte jo rundt, men alligevel ! Den skulle prøves på med det samme, så prinsessen hoppede straks i et par stiletter, da en minkpels jo fortjener en ordentlig styling! (Stiletter er bare mit fashion item no. 1 – se mit indlæg om det HER).

Jeg holdt fri på selve dagen, så lille T og jeg kunne hygge os, mens far var på arbejde. Vi brugte bla. dagen på at bage til min Afternoon Tea event for veninder og co. dagen efter (læs og se mere HER – cupcakes, scones og æbletærte var bare nogle af de lækre sager – MUMS).

Om aftenen havde jeg inviteret min tætte familie på middag på Marchal, d’Angleterre. WOW en kulinarisk oplevelse og fantastisk betjening på denne Michelin bestjernede restaurant. Jeg fik disse 4 lækre retter:

Pocheret æggeblomme med stegte svampe, porre og svampebouillon skilt med purløgsolie

IMG_2490

Rørt oksetatar med grøn syre, ramsløg, peberrod og kartoffelchips med porreaske

IMG_2491

Svinekæbe med rødbede, eddikepuré, trøffel og kalveglace

IMG_2498

Arme riddere med vaniljeis, multebærkompot og karamelsauce med hasselnøddeolie

IMG_2518

Og lige lidt fransk nougat og macarons med hvid chokolade ganache og saltet kondenseret mælk til kaffen (eeeeelsker macarons!)

IMG_2524

Lille T var også med på restauranten og hyggede sig med hele familien og tjenerne – gad slet ikke sove. Mens jeg åbnede gaver, fik et glas ekstra vin og nød det dejlige selskab og ikke mindst maden, charmede han alle omkring os. Jeg fik sådan nogle flotte gaver: ovalt fad og tekande fra Royal Copenhagen (perfekt til mit teselskab dagen efter), pelstørklæde (så lækkert og perfekt til både efterår og vinter) samt et fint sølvarmbånd med et lyseblåt hjerte fra Tiffany & Co.

Hold da op en dejlig dag med forkælelse, afslapning og skøn mad. Priviligeret, lykkelig og stolt var bare nogle af de tanker, jeg fik, da jeg lagde hovedet på puden og prøvede at tage hele dagen ind. Selvom man bliver et år ældre, er der bare noget over ens fødselsdag, der er magisk. Det er DIN dag, uanset hvor gammel, du bliver.

 

Følg mig også på FACEBOOK eller INSTAGRAM

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børn og hunde = masser af kærlighed