Første skiferie med baby

1 års fødselsdag !!!

 

IMG_2684

IMG_2693

IMG_2692

IMG_2727

 

IMG_2659

IMG_2635

Så blev vores lille baby 1 år – hold da op hvor går tiden stærkt ! Al den personlighed han har udviklet på et år, er svært at begribe, men han har dog hele tiden været en charmør, smilende og lidt fræk dreng 😉

Dagen, som var en af de første forårsdage med masser af solskin, blev fejret med familien og lille T var i strålende humør. Hyggede sig med sine gæster, smagte lidt af mors hjemmebag, pakkede alle sine dejlige gaver op og fik leget en masse. Faldt omkuld da den sidste gæst var gået og det gjorde forældrene også !

Jeg elsker jo at bage og denne dag var ingen undtagelse. Serverede bla. hjemmebagte fuldkornsboller, lagkage, grøntsagsstænger og to slags cupcakes: de BEDSTE gulerodscupcakes med cream cheese frosting (se opskriften HER) samt nogle superlækre chokoladefondant cupcakes – skriver opskriften i et indlæg meget snart.

En helt igennem fantastisk dag ! Glæder mig til de mange fødselsdage, der kommer og til at se min lille baby blive en rigtig dreng.

TILLYKKE lille T !!! 🙂

 

Følg mig også på FACEBOOK eller INSTAGRAM

 

2

 • Annemette

  Tillykke lille, snart store T

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  I’m in love with aaaall the pictures!!! 🙂
  Nøj, det var en dejlig dag inkl. mums!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første skiferie med baby