Fashion item no. 2

Første skiferie med baby

 

IMG_2322-2

IMG_2250

Så har lille T været på sin første skiferie i Østrig. Masser af sne, Tyroler-hygge og kvalitetstid med hele familien opsumerer ferien meget godt. Vores hotel havde en skøn wellness afdeling, så lidt spastemning og kærestetid blev det også til. Lille T nød at være med til at pakke alle sine ting (se HER hvad du skal have med på skiferie til baby), og klarede flyveturen SÅ fint :). Vi fik også prøvet både klapvogn og kørepose for første gang og de levede fuldt ud op til forventningerne. Klapvognen havde lidt udfordringer i nyfalden sne, men så snart vejene var lidt ryddede eller sneen kørt til, var (og er) den bestemt den perfekte rejseklapvogn. Du kan se hvilken klapvogn, jeg snakker om HER. Mangler du en luksus kørepose til at holde baby varm, så kan du se hvilken én lille T bruger HER.

God ferie !

 

Følg mig også på FACEBOOK eller INSTAGRAM

1

  • Camilla

    -ggg- for cute med ham i kufferten!!!!!! 🙂 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fashion item no. 2