Allerede glad for biler

Kleenex, blåbær, mørk chokolade og Ricola

Da jeg vågnede i morges, var jeg stadig forkølet og havde ondt i halsen – sådan en god omgang forårssnue, som de fleste får, når vejret skifter. Men min er også hjulpet godt på vej af alt det, lille T tager med hjem fra vuggestuen. Børnene skal lige have opbygget deres immunforsvar, når de starter i institution. Men forældrene, bedsteforældrene og anden familie eller venner, som er en stor del af barnets liv på det tidspunkt, får sandelig også sat immunforsvaret på prøve. For lige siden lille T startede i vuggestue, har vi herhjemme skiftedes til at være ramt af forkølelse, ondt i halsen og general utilpashed. Vi har derfor et arsenal af Kleenex (balsamversionen er uundværlig !), Strepsil eller Ricola (bare fordi de er gode – især hyldeblomstsmagen), Bio-Strath, Echinaforce og masser af blåbær, granatæblekerner, mørk chokolade og acaibær i pulverform eller som smoothie. Ens hud bliver altså også lidt grå og kedelig af sådan en omgang, men der hjælper min Økologiske Arganolie med at gennemfugte og få huden til at stråle (og er skøn til håret også).

God bedring 🙂

 

Følg mig også på FACEBOOK eller INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Allerede glad for biler