Forårsfornemmelser

Lunch-(and cake) time

 

IMG_2769 (1)

IMG_2774 (1)

Jeg spiste frokost på Blomsterbergs cafe i Kgs. Lyngby forleden, hvor jeg fik en super lækker clubsandwich med saftigt kyllingebryst, fyldig karrydressing og sprødt kyllingeskind. Lidt lille i størrelsen (trods prisskiltet), men smagte skønt. Hvis man er mere til brunch, kan jeg varmt anbefale Blomsterbergs brunch – lækre råvarer og skøn smag – og den fås også som børnebrunch. Når man spiser på Blomsterbergs må man unde sig selv at smage hendes hjemmelavede saft med eller uden kulsyre. Jeg bestilte ananas-passion og fik et glas sommergul saft – lækkert. Da sulten ikke helt var stillet, var der en god undskyldning for at spise lidt kage også – super ærgerligt, når man er på et af Danmarks bedste kage-cafeer !! 😉   Jeg fik en lækker mandel-pistacie mazarin tærte og my better half fik luksus Othello lagkage – med kransekage i midten ! Mega lækkert og toppet med chai latte (min yndlings), har jeg kun en ting at sige: MUUUUUUMS !!!

 

Følg mig også på FACEBOOK eller INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårsfornemmelser