Solskin og Ferrari

Fra en blogger til en anden

IMG_2959

Der er mange grunde til at blogge og mindst ligeså mange forskellige blogs med fokus på alt fra livsstil, satire, børn osv. Jeg elsker selv at læse blogs, fordi jeg får et indblik i en andens verden og selv kan vælge til og fra af indhold, som det passer mig (lidt reality-agtigt – og jeg elsker det!) Nogle gange har jeg lyst til at se en masse flotte billeder, andre gange er det den gode historie eller et godt grin jeg er ude efter. En af de bloggere som giver mig et smil på læben med hendes satireunivers er www.lillemorblog.dk, som på rekordtid er blevet kendt i bloggerverdenen. At hun så ovenikøbet lige har anbefalet mig i et indlæg (se mere HER) OG er vild med mit fashion item no. 1, gør hende jo bare endnu mere fantastisk 🙂

Udover at sammenligne vores skogarderobe (med bla. lille T’s Gucci sko fra Dubai) for at illustrere et “parallel-samfund” (for at bruge hendes egne ord), så nævner hun også i indlægget, at det kan være lidt svært at starte sin egen blog og opbygge en læserskare, fordi det primært foregår via “mund-til-mund” metoden. Så en anbefaling fra en blogger til en anden kan hjælpe gevaldigt på motivationen og læserskaren. Hvis der ingen læsere er, er der jo ingen at dele tanker, erfaringer og ups-and-downs med. Mit nye eventyr som familie var det, der motiverede mig til at starte bloggen – både for at få samlet tankerne i en hektisk hverdag med minimal søvn og jonglering af familie og karriere – og for at dele mine erfaringer med jer. Jeg bruger nemlig en del tid på at undersøge baby gear, mommylicious produkter, det helt rigtige fashion item, restauranter osv. og vil gerne hjælpe jer på vej i denne vilde jungle.

Så tusind tak, Lillemor, fordi du er hooked på min blog – du har lige givet mig endnu mere motivation til at fortsætte blogger livet i de røde såler 😉

 

Følg mig også på FACEBOOK eller INSTAGRAM

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Solskin og Ferrari