Pasteller og La Glace

Noget så simpelt som en vaskemaskine

IMG_2999

IMG_2992

Det er, hvad der får lille T til at skraldgrine i øjeblikket. Han har nemlig fundet ud af at åbne lågen og det er bare det sjoveste i verden ! Han er simpelthen så stolt og jubler, når han med alle sine kræfter får åbnet vaskemaskinelågen. Når lågen er åbnet, kigger han forventningsfuldt over på mig, da jeg skal lukke den, så han kan åbne den igen. Den leg kan så fortsætte indtil en vask skal over, eller han bliver mere interesseret i at studere vaskemaskinen indvendig. I dag kiggede han så interesseret på tromlen inde i vaskemaskine, at vores ene hund blev nysgerrig og måtte stikke hovedet ind også. Når vaskemaskinen kører er det mindst lige så interessant for lille T. Så sidder han og kigger på de forskellige faser i vaskeprogrammet med vand, sæbe og tromlen der kører rundt. Han er fuldstændig opslugt og Ramasjang eller Animal Planet får kamp til stregen i det øjeblik.

Hvor er det bare livsbekræftende, at noget så simpelt som en vaskemaskine kan få så meget glæde og nysgerrighed frem. Der skal ikke så meget til for de små og jeg nyder at være tilstede, når lille T er på opdagelse og udforsker verden med glæde og gå-på-mod. Det er virkelig de små glæder i livet (som vi andre tager forgivet) børn ser på med helt andre øjne og en nysgerrighed, der husker mig på at stoppe op en gang i mellem for at være tilstede, være nysgerrig og nyde livet.

God søndag 🙂

 

Følg mig også på FACEBOOK eller INSTAGRAM

1

  • Camilla

    Virkelig skønt indlæg!!!! 🙂 Godt skrevet!! Og billederne er så medrivende –> kæmpe smil på læben hér!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pasteller og La Glace