Babyfashion - nuttet one-piece

Pasteller og La Glace

IMG_2880

IMG_2876

IMG_2875

IMG_2877

IMG_2879

Hvor har jeg bare nydt min påskeferie med masser af kvalitetstid med familie, venner og ikke mindst min skønne mand og søde lille T. Min påskeferie startede i venindernes tegn, da jeg var til en super hyggelig pigefødselsdag. Elsker når der bliver gjort lidt ud af borddækningen og det må man sige min veninde havde. WOW hvor var bordet fint med masser af pasteller, roser, glas med guld i bunden og lyserøde balloner. Kunne især godt lide den fine dug med lyserøde prikker fra HAY, som ville have været perfekt til min Afternoon Tea hygge med veninderne til min egen fødselsdag (se mere HER). De klare blå blomster fra Royal Copenhagen på kopper og desserttallerkener passede rigtig godt ind i det pastelfarvede tema og tilføjede lidt mormorluksus. Prikken over i’et var vores lækre dessert (jeg er jo en sucker for desserter): Blåbær Genskær fra La Glace med blåbærmousse, lakrids-chokolade trøffel, solbærgele, chokolademandelbund – ooooog selvfølgelig pyntet med macarons. La Glace’s kager er bare SÅ lækre og tilføjer lige lidt luxury feel til anledningen. Man føler sig lidt heldig, når man sidder med et fintskåret stykke på sin tallerken og efter sidste mundfuld tænker man: “Det var virkelig kalorierne værd!” Jeg tror da også snart, jeg må forbi deres Conditori på Strøget for at smage mere – især Forårskagen eller HC Hat kagen kunne jeg godt spise et stykke af nu 😉

God Påske !

 

Følg mig også på FACEBOOK eller INSTAGRAM

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Babyfashion - nuttet one-piece