Frokost hos Varnæs i Korsbæk

Afternoon Tea på Slottet

Slotsstemning, fløjsblød te samt delikate kager er det du kan se frem til, hvis du er til Afternoon tea på Kokkedal Slot Copenhagen. Slottet er blevet gennemgribende renoveret for nylig og fremstår nu som en perle nord for København, hvor man nemt glemmer tid og sted. Når man er til Te på Slottet sidder man i en hyggelig stue med bløde møbler som sammen med de overdådige lysekroner og det smukke tapet danner rammerne for en fantastisk eftermiddag. Først vælger man sin te fra menukortet som dernæst bliver skænket af ens tjener – hele arrangementet igennem. Første servering kommer ind lige bagefter med sandwiches, blinis, teboller og slotskringle med masser af remonce – en himmerigs mundfuld kan jeg sige jer 😉 Anden servering byder på luksuslagkage, macarons, citrontærte med blød marengstop, mazarinbar med nøddelåg og sprøde småkager. Må du give op på halvvejen, fordi maven ikke akn rumme mere (eller samvittigheden nager 😉 ) kan du få en doggybag med hjem. Lille T var selvfølgelig med og nød at spise teboller og charme sidemanden. Han fik endda sin egen skål med danske jordbær af tjeneren – totalt god stil !

IMG_3196

IMG_3193

IMG_3192

IMG_3194

IMG_3195

IMG_3197 (1)

IMG_3198

IMG_3205

 

Følg mig også på FACEBOOK eller INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frokost hos Varnæs i Korsbæk