Babyfashion - college boy

Brunch på Café Den Blå Hund

IMG_3119

Brunch og weekend hænger bare rigtig godt sammen i min verden. Den måde man kan komme ned i tempo og hygge med venner eller familie samtidig med en god omgang morgenmad / frokost er lige mig. I weekenden spiste P, jeg og lille T brunch på Frederiksberg på Café Den Blå Hund. Den er bare indbegrebet af hygge og god mad til en fair pris. Røræg med bacon og pølser, røget laks med cream cheese, kyllingespyd, ristede mandler med salt, soltørrede tomater, kanel/æble scone, frugtsalat, youghurt med honningristede solsikkekerner og hjemmebagt brød – OG en super god Chai Latte ! Et ekstra plus er, at der er dejligt med plads og lutter smil, når lille T snakker lidt højt og charmer personalet 😉

 

Følg mig også på FACEBOOK eller INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Babyfashion - college boy