Brunch på Café Den Blå Hund

Frokost hos Varnæs i Korsbæk

IMG_3319

Endelig åbnede det længe ventede Matador-univers med en tro kopi af Korsbæk i den gamle Dyrehavsbakken i Klampenborg. Matador er bare en serie for sig, som jeg stadig er stor fan af. Den er indbegrebet af min barndom, og der spreder sig bare en vis ro/hygge, når et afsnit kører over skærmen. Derfor glædede jeg mig bare SÅ meget til at vi skulle spise frokost hos Varnæs i Korsbæk. Maude var vært og vi fik også selskab af bla. Laura og Misse, da en frokost hos Varnæs nemlig ikke kun indeholder godt dansk smørrebrød, men også lidt skuespil, hyggesnak med Maude (Hans Christian arbejder igen over, de glæder sig til snart at skulle på Fedet, osv. ) og ikke mindst helt igennem autentiske Varnæs stuer, som man husker dem fra den elskede Matador serie. Selv det antikke stel man spiser af er identisk med det fra serien og kaffestellet er det selvsamme, der blev brugt i serien – en af de få originale ting, der er tilbage fra serien. Et besøg i Korsbæk tager dig tilbage til Matador-universet, hvor du har mulighed for at snakke med Misse, Maude, Katrine, Larsen og alle de andre. Udover flere restauranter som Varnæs’ stuer, Postgaarden, Katrines Gaard og Jernbanerestauranten (der alle lover mad af høj kvalitet og anderledes end meget andet man kan få på Bakken – kan bestemt sige god for Varnæs’ traktementet og håber på at opleve denne høje standard på de andre også – husk forhåndsbestilling, ellers kommer du ikke ind), kan man også prøve en dansetime hos Frøken Violet, inspicere Skjerns Magasin, læse Korsbæk Tidende eller købe klassisk legetøj fra den tid.

Glæd dig til at blive ført tilbage til Matador-universet og til at prøve en anderledes og positiv tilføjelse til “Bakketuren” 🙂 !

IMG_3263 (1)

IMG_3314

IMG_3311

IMG_3302

IMG_3265 (1)

IMG_3276 (1)

Man kan næsten høre Alfred (Hr. Andersen) sige: “Ræk mig lige tungen, Oskar !”

IMG_3283 (1)

IMG_3295

IMG_3259 (1)

 

Følg mig også på FACEBOOK eller INSTAGRAM

 

3

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brunch på Café Den Blå Hund