Lasagne, baby og hagesmæk er da en god kombi

Kagebord på Nimb Terrasse

IMG_3135

Min søde veninde og jeg var til kageorgie på Nimb Terrasse i Tivoli forleden. Hun havde foræret mig et gavekort til deres kagebord til min fødselsdag – afslører lidt at hun kender mig ALT for godt ! Hold nu op, hvor var det lækkert. Masser af fine konditorkager smukt anrettet side om side, så det var bare at skære sig stykke efter stykke. Lagkage, mazariner, citrontærter, cheese cake, chokolademoussekage, macarons, luksus citronmåne, scones, brioche, et pastelunivers af marengskys, rabarber crumble – ja, jeg kunne blive ved ! Skønt at man selv kan bestemme størrelsen på kagestykket, men lidt ærgerligt, at det indbydende udtryk daler, jo flere der har skåret i kagerne (heldigvis påvirker det jo ikke smagen 😉 )- flere portionsanrettede kager havde været prikken over i’et. Med til kagebordet var der lækre lyserøde bobler og kaffe, tea samt varm chokolade ad libitum. Efter et par timer var jeg propmæt, glad, havde sugar rush – og havde jeg haft en fantastisk eftermiddag med venindehygge 🙂

IMG_3127

lIMG_3128

IMG_3129

IMG_3130

IMG_3132

IMG_3133

 

IMG_3134

 

Følg mig også på FACEBOOK eller INSTAGRAM

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lasagne, baby og hagesmæk er da en god kombi