Hey there .... ;)

Sommer og sol – velkommen tilbage fra sommerferie

IMG_3779

Så er jeg tilbage fra en god lang sommerferie i bla. USA  – skriver en masse om det meget snart og viser selvfølgelig billeder 😉 Min ferie lå lidt tidligt i år, hvilket jo var meget heldigt med det halvdårlige sommervejr juni bød på. Nu hvor solen skinner og I andre nyder jeres velfortjente sommerferie, vil jeg tage arbejdstøjet på og blogge løs.

Fantastisk at komme hjem til dansk sommer og sol – og se hvad jeg fandt på min terrasse, da jeg kom hjem: Sommerjordbær klar til at spise – indbegrebet af dansk sommer !!

 

Følg mig også på FACEBOOK eller INSTAGRAM

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hey there .... ;)