Sommerferie i USA - del 1

Sommerferie i USA – del 2

IMG_3741

Så er det blevet tid til næste del i vores sommerferiefortælling. USA bød nemlig på meget andet end temaparker og outlet, som jeg fortalte om sidst. Vi fik også super god mad. Seafoodfadet ovenfor kommer fra Fulton’s Crab House i Downtown Disney. En hyggelig og charmerende restaturant, udformet som en båd og beliggende midt i Disneybyen. Et besøg værd. En anden restaurant, som jeg også rigtig gerne ville have prøvet (desværre var tiden ikke til det) var baseret på Jurassic Park temaet – hele menuen inkl.. Kunne være lidt sjovt at prøve a piece from the boneyard 😉 Et sted hvor vi fik spist spareribs op til flere gange, er det bedste sted jeg har prøvet: Tony Roma’s og deres St. Louis Ribs – mums siger jeg bare 🙂

IMG_3592

Når man er en sucker for desserter (som mig !!) er USA det rette sted. Cookies en masse i Magic Kingdom i Disney World, æbler udformet som Disney figurer og snemænd med masser af chokolade og skumfiduser i Downtown Disney, Donuts større end din hånd i Simpson’s land i Universal Studios og Cheesecake Factory med de vildeste kager – både i udvalg, udseende og størrelse – god mad laver de faktisk også (har bla. smagt en super lækker pasta med svampe, kylling, pesto og friskrevet parmesan).

IMG_3528

IMG_3662

IMG_3631

IMG_3702

På havnen i Miami med vuggende sambarytmer og seafood som hovedingrediens spiste vi en KÆMPE hummer – super lækkert – selv lille T smovsede med. En anden fantastisk restaurant vi spiste på var P.F. Changs. Jeg stiftede bekendtskab med den første gang i Dubai, da vi boede der. Vi har spist der mange gange, så da vi opdagede, at Miami havde én, var det selvskrevet, hvor vi skulle spise den aften. Vi fik sweet and sour soup to share, delicious sushi og forskellige kinesisk/amerikansk fusionsretter. Vores yndlingsret fra Dubai-restauranten er Peking Duck, men den havde de desværre i Miami. Hvis du nogensinde får muligheden for at prøve den ret hos P.F. Changs, then do it !

IMG_3766

Må simpelthen også vise jer dette billede, jeg tog i Walmart, hvor nogle medarbejdere havde Disney-fied hylden med drikkevarer. Man kan ikke undgå at smile og blive lidt imponeret. Tænk hvis et dansk supermarked gjorde kunsten efter med lidt sjov på de ellers neutrale varerhylder 😉

IMG_3537

Se med i næste indlæg, hvor jeg viser min bedste Florida shopping. God lørdag 🙂

 

Følg mig også på FACEBOOK eller INSTAGRAM

1

  • Я зашла на Букинг, и действительно: если выбрать цель проживания для отдыха, то бронирование не возможно ((( Что делать, если Букинг не дает бронировать жилье в Крыму? Воспользоваться альтернативным сервисом вот и все ))) ссылка в описании.

    Отели Крыма

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerferie i USA - del 1