Sommerferie i USA - del 2

Sommerferie i USA – del 3

IMG_3728

USA er lig med gode shoppingmuligheder og vi fik da også afset lidt tid til shopping i både Miami og Orlando. Lille T var den, der fik mest med hjem, da bla. Ralph Lauren kids og Osh Kosh bare har et bedre udvalg over there ! Hans bedste køb derfra er nok et par beige shorts med mørkeblå heste – so cute. Mit bedste køb er et par lysebrune støvletter med guldspænde – mega høje og helt perfekte at gå i trods alt 😉

IMG_3885

Vi fandt også en super god badering med huller til ben og en god skygge til at skærme for den bagende Floridasol. Lille T elskede at ligge i poolen og flyde rundt i den eller lege med Nemo 😉 Udover langærmet UV badetøj, brugte lille T også nogle super gode badesko fra ImseVimse, så han ikke brændte fusserne på poolkanten. De er lavet af en slags “våddragt” materiale, så de er super lette og flyder ovenpå vandet, hvis de falder af fusserne i poolen 🙂

IMG_3745

 

Følg mig også på FACEBOOK eller INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerferie i USA - del 2